1הדג: מטגנים את הפלפל החריף בשמן עד שמתחילים להריח אותו ואז מוסיפים את השום. מוסיפים את העגבניות, הפלפלים, הכורכום, המלח, והכוסברה ומבשלים.
2כשהרוטב מצטמצם, מכניסים את הדג ומכסים, מבשלים כ-20 דקות נוספות.
3הפרנה: בקערה לשים יחד את כל החומרים. הבצק צריך להיות רטוב יחסית. מניחים בצד ומכסים עד שהוא מכפיל את עצמו.
4מתחילים ללוש הבצק כשהוא מקומח היטב. מניחים בצד להתפחה שנייה. מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים את הבצק בצורת לחמניות עגולות. מורחים חלמון ביצה מעל.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.