אוכל
אוכל
דגים

דג מרוקאי חריף לצד לחם פרנה

אנחנו לא צריכים הרבה יותר מזה: תנו לנו דג ברוטב חריף-חריף בסגנון ים תיכוני, מוגש לצד לחם פרנה מרוקאי אותנטי חם וטרי שנאפה במקום וומבחינתנו יש מזרח תיכון חדש

|מאסטר שף| פורסם12:55
דג מרוקאי ים תיכוני ולחם פרנה (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:416reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לדגים:

  • פלפל ירוק חריף
  • 5 שיני שום
  • סלסלת עגבניות שרי כהות, טחונות בבלנדר
  • 2 פלפלים יבשים מסוג שאטה
  • 1 פלפל מתוק יבש
  • כורכום
  • מלח
  • צרור כוסברה קצוץ דק
  • 4 מנות פילה לוקוס

ללחם פרנה:

  • 1/2 קילו קמח
  • כפית גדושה שמרים
  • קורט מלח
  • 4 כפות סוכר
  • מים לפי הצורך
  • חלמון ביצה

אופן ההכנה:

1הדג: מטגנים את הפלפל החריף בשמן עד שמתחילים להריח אותו ואז מוסיפים את השום. מוסיפים את העגבניות, הפלפלים, הכורכום, המלח, והכוסברה ומבשלים.

2כשהרוטב מצטמצם, מכניסים את הדג ומכסים, מבשלים כ-20 דקות נוספות.

3הפרנה: בקערה לשים יחד את כל החומרים. הבצק צריך להיות רטוב יחסית. מניחים בצד ומכסים עד שהוא מכפיל את עצמו.

4מתחילים ללוש הבצק כשהוא מקומח היטב. מניחים בצד להתפחה שנייה. מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים את הבצק בצורת לחמניות עגולות. מורחים חלמון ביצה מעל.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il