אוכל
אוכל
דגים

סביצ'ה דגים

קוביות דגי דניס נאים המושרים במיץ לימון ומוגשים לצד סלט עגבניות וכוסברה

|מאסטר שף| פורסם17:48
סביצ'ה דניס של איתי כהן (תמונת AVI: mako)
Rating:3.813reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • 1 עגבנייה
  • צרור כוסברה
  • 130 גרם פילה דניס מפולט
  • 1 לימון
  • שמן זית
  • מלח
  • 1/2 פלפל צ'ילי טרי

אופן ההכנה:

1חותכים עגבנייה לקוביות וקוצצים כוסברה דק דק.

2חותכים את הדג לקוביות ומערבבים עם מיץ מ-½ לימון סחוט ומעט שמן זית עד שבשר הדג נעשה לבן.

3מוסיפים את הדג לסלט שקצצנו ומתבלים במיץ מ- ½ לימון סחוט נוסף, מלח ושמן זית. מוסיפים ½ פלפל צ'ילי שחתוך לעיגולים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il