
המצרכים (6 מנות):
לרוטב
תבלינים
אופן ההכנה:1משרים את הדגים במים עם לימון למשך חצי שעה. שוטפים היטב ומסננים. 2טוחנים את הדגים עם הכוסברה והפטרוזיליה, חצי מהשום ותפוח האדמה. 3מתבלים את הדגים במלח, פלפל ופפריקה, מוסיפים את פירורי הלחם, כמון, ביצה ומעט שמן, מערבבים ומניחים בצד או במקרר. 4קוצצים את השום, הגמבה והפלפל החריף ומגררים את העגבניות בפומפייה. 5מכינים את הרוטב: שמים בסיר רחב את שאר השום, הגמבה, הפלפל החריף והעגבניות. מוסיפים מים ומתבלים במעט אבקת מרק עוף, כורכום, מלח ופלפל לבן. מביאים לרתיחה. 6יוצרים כדורים מתערובת הדגים ומכניסים לרוטב הרותח לרבע שעה. 7מערבבים בקערה קטנה שמן, כף פפריקה ורסק עגבניות, ומוסיפים לסיר. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |