אוכל
אוכל
דגים

גולש ירוק וקציצות דג

קציצות דג עסיסיות מפילה אינטיאס עם לימון כבוש, תפוח אדמה ושמן זית

|מבשלים ביחד| פורסם17:16
גולש ירוק וקציצות דג
Rating:3.36reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

מרכיבים

  • 1 פילה אינטיאס (חצי קילו)

  • 1 תפוח אדמה לבן מבושל
  • 1 ביצה
  • 2 ראשי חסה
  • שמן זית
  • מלח ים
  • לימון פרסי

כלים

  • קרש חיתוך

  • סכיני שף
  • קערות ערבוב
  • צלחת בינונית
  • מסננת פסטה
  • סיר סוטג'

אופן ההכנה:

1חוצים את הלימון הפרסי ומשרים במים כשעה. 2. קוצצים את הדג לקוביות קטנות. 3. מקלפים את תפוחי האדמה ויוצרים מהם מחית. 4. מערבבים יחד את תפוחי האדמה והדגים, מוסיפים מלח וביצה ויוצרים מהתערובת קציצות. 5. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הקציצות. 6. קוצצים את ראשי החסה. 7. בסיר סוטג' עם שמן זית ממיסים את עלי החסה כ-2 דקות. 8. מוסיפים מים וגם את המים מההשריה של הלימון הכבוש. 9. מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-5 דקות. 10. מטבלים במיץ לימון ושמן זית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il