אוכל
אוכל
דגים

פילה דג ברוטב איטלקי

מנה נהדרת ומהירה להכנה, שטעמיה ביחס הפוך לקלות הכנתה

|מאסטר שף| פורסם19:20
מנה ראשונה- פילה דג מוסר בריכות ברוטב יין לבן2128 (תמונת AVI: שיעור פרטי עם אהרוני)
תמונת AVI: שיעור פרטי עם אהרוני
Rating:3.36reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • פילה של דג ים (מוסר, לברק), אם אין אז אפשר להשתמש בדניס
  • קמח לקימוח הדג
  • שמן לטיגון
  • 50 מ"ל שמן זית
  • גרגירי שומר (בערך 2 כפיות)
  • 2-3 חתיכות אנשובי
  • 1/2 פלפל צי'לי כולל הגרעינים
  • מלח
  • פלפל
  • 50 מ"ל יין לבן
  • 50 מ"ל וויסקי
  • 100 מ"ל ציר דגים או מים מינרליים

אופן ההכנה:

1מתבלים את הדג במלח/פלפל.

2מקמחים את הדג.

3מחממים את השמן במחבת, כאשר חם מאוד מטגנים את הדג מ-2 צדדיו עד השחמה קלה. חשוב קודם לטגן את הדג מהצד של העור!

4במקביל קוצצים את האנשובי, הצי'לי והשום ביחד. הדרך הטובה ביותר היא להשתמש במכתש ועלי עם קצת שמן זית.

5מטגנים במחבת אחרת את שמן הזית, יחד עם הרכיבים שכתשנו במכתש עד להזהבה. שופכים את הוויסקי ומדליקים. לאחר מכן מוסיפים את היין והציר ומצמצמים כמה דקות.

6שופכים את הרוטב על פילה הדג המטוגן ומגישים.

סימון תזונתיעבור כל מנה:

קלוריות526 אנרגיה
חלבונים26 גרם
פחמימות16 גרם
שומנים35 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il