
מאפינס פטל ללא גלוטןלא כל מה שכשל"פ הוא גם נטול גלוטן, כך שהעובדה שמתכון כשר לפסח עדיין לא הופכת אותו מתאים לרגישים לגלוטן. המאפינס הנהדרים האלה הם גם וגם - אז תכינו עכשיו, ושמרו את המתכון לטובת הצליאקים שבסביבתכם
צילום: מירי צדוק, עוגה לשבת
|
המצרכים :ל-12 מאפינס:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה את השמן, הביצים, תמצית הווניל וקליפת הלימון. 2 בקערה שנייה מערבבים שקדים טחונים, אבקת אפייה, קמח תפוח אדמה, קוקוס טחון ואבקת סוכר. 3 מאחדים את שתי התערובות לקבלת עיסה אחידה, מוסיפים את הפטל הקפוא ומערבבים מעט. 4 מעבירים את התערובת לתבנית מאפינס עם מאנז'טים. ממלאים כמעט עד הסוף ודואגים שבכל מאפין יהיה פטל אחד לפחות. 5 אופים 30 דקות. מצננים ומפזרים אבקת סוכר, אם רוצים. ** אפשר להחליף את הפטל באוכמניות קפואות. המתכון המקורי ועוד מתכונים באינסטגרם עוגה לשבת בתיאבון!
|