
עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסחאף אחד, אבל אף אחד לא יאמין לכם שעוגיות השוקולד צ'יפס המטורפות האלה אשכרה כשרות לפסח. הן פשוט מוצלחות מדי! אז כן, הן כשלפ לגמרי, אבל זה לא אומר שאי אפשר להכין אותן לאורך כל השנה
צילום: רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה
|
המצרכים :כ-14 עוגיות:
אופן ההכנה:1 טורפים בקערה בינונית שמן, סוכרים, מלח, וניל וביצה לקבלת תערובת אחידה. 2 מוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ו-150 גרם שבבי שוקולד ומקפלים בעזרת לקקן או כף ערבוב. הבצק יתקבל רך מאוד. 3 יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה קפיצית ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. משבצים את פצפוצי השוקולד הנותרים מלמעלה ומעבירים למקפיא ל-15-20 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו. 4 אופים את העוגיות 10-12 דקות, עד שהן יציבות בשוליים ורכות באמצע. הן עדיין לא נראות מוכנות, וזה בסדר, הן ממשיכות להתייצב אחרי האפייה. * אפשר להשתמש בכל קמח רב תכליתי נטול גלוטן, אבל מניסיון - השניים האלה נותנים את התוצאה הטובה ביותר. טיפ: לקבלת עוגיות עגולות ואחידות במיוחד אפשר ליישר את שולי העוגייה בעזרת 3-4 סיבובים עם רינג בקוטר 8-9 ס"מ, מיד אחרי היציאה מהתנור. המתכון באדיבות רעות זומר מ-Cookstock, חומרי גלם איכותיים לבישול ואפייה.
|