אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

דלעת ערמונים ממולאת בסביצ'ה דניס

הממו את האורחים שלכם עם מנת פתיחה יפה ובריאה שמתאימה בול לעונה: סביצ'ה בניחוח פרי הדר מוגש בתוך דלעות ערמונים קטנות ונימוחות

דלעת ערמונים ממולאת בסביצ'ה דניס (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:415reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 2 דלעות ערמונים

לסביצ'ה:

  • דג דניס, או כל דג לבן אחר, מפולט וחתוך לקוביות
  • פילטים מתפוז שלם
  • חצי שומר חתוך לרצועות דקות
  • מעט בצל סגול חתוך לרצועות דקות
  • גבעול אחד של בצל ירוק
  • 2 כפיות שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מכינים את דלעת הערמונים: מסירים בעזרת סכין את שני הקצוות של הדלעת, וחוצים אותן לרוחב.

2מורחים שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-25 דקות, עד שבשר הדלעת רך.

3מכינים את הסביצ'ה: מערבבים את כל החומרים מלבד הדג בקערה, וסוחטים מעליה את מה שנותר מהתפוז לאחר הפילוט.

4מערבבים ומוסיפים את הדג. משהים בין 20 דקות לשעה.

5ממלאים את חצאי הדלעת בסביצ'ה ומגישים.

* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

>> בשבוע שעבר הכנו סלט סלק וחומוס

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il