
קציצות ברוקולי הכי קלות שישמפתיע ובריא: קל, טעים ועשיר בערכים תזונתיים. והבונוס - אפשר גם לאפות בתנור![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים :ל-15 קציצות:
אופן ההכנה:1מבשלים את הברוקולי במיקרוגל (או חולטים במים רותחים) 3-4 דקות, עד שהוא מתרכך מעט. מקררים וקוצצים דק. 2מערבבים את כל החומרים בקערה ומניחים מכוסה לחצי שעה. 3יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. יש להפוך בעדינות, כדי שהקציצות לא יתפרקו. 4מגישים לצד יוגורט מתובל בשום, שמן זית ומלח. * אפשר להוסיף לקציצות 3 כפות גבינה בולגרית מגוררת. * אפשר לאפות במקום לטגן: יוצרים קציצות בידיים משומנות מעט ומניחים על נייר אפייה משומן. אופים ב-200 מעלות עד שהקציצות מזהיבות, הופכים ואופים עד להשחמה. אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |