אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

קציצות ברוקולי הכי קלות שיש

מפתיע ובריא: קל, טעים ועשיר בערכים תזונתיים. והבונוס - אפשר גם לאפות בתנור

|mako אוכל| פורסם13:41
פנקייק ברוקולי (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.4451reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-15 קציצות:

  • 500 גרם ברוקולי
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 3/4 כוס קוואקר
  • 2 ביצים
  • 1 כפית עלי תימין יבש
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • שמן, לטיגון

אופן ההכנה:

1מבשלים את הברוקולי במיקרוגל (או חולטים במים רותחים) 3-4 דקות, עד שהוא מתרכך מעט. מקררים וקוצצים דק.

2מערבבים את כל החומרים בקערה ומניחים מכוסה לחצי שעה.

3יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. יש להפוך בעדינות, כדי שהקציצות לא יתפרקו.

4מגישים לצד יוגורט מתובל בשום, שמן זית ומלח.

* אפשר להוסיף לקציצות 3 כפות גבינה בולגרית מגוררת.

* אפשר לאפות במקום לטגן: יוצרים קציצות בידיים משומנות מעט ומניחים על נייר אפייה משומן. אופים ב-200 מעלות עד שהקציצות מזהיבות, הופכים ואופים עד להשחמה.

אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.

>> מתכונים לפסח

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il