אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט טופו ועדשים

חגיגה של קטניות

|טבע הריפוי| פורסם10:26
טופו (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 כוסות עדשים ירוקים מבושלים
  • 300 גרם טופו
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות קארי
  • כפית וחצי מלח
  • רבע כפית פלפל
  • חצי בצל
  • מלפפון חמוץ
  • 2-3 גבעולי סלרי
  • 1 גזר

אופן ההכנה:

מפוררים את הטופו ומערבבים בקערה עם העדשים. בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הקארי, המלח והפלפל, ושופכים על תערובת הטופו והעדשים. קוצצים את הבצל ואת המלפפון החמוץ, חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, ומגרדים את הגזר. מוסיפים לקערה את הירקות, מערבבים ומשפרים את התיבול בהתאם לצורך. מגישים קר.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il