
אין דבר קל כמו להכין עדשים מונבטות: משרים במים 24 שעות, מסננים ושומרים במקרר בקופסה סגורה. בכל יום שוטפים, מסננים ומחזירים לקופסה. מוכן אחרי יומיים, ומחזיק מעמד שבועות. המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1קוצצים את הבצל הירוק, ואת הגזר חותכים לגפרורים. 2. מקפיצים בווק יבש ולוהט את העדשים והגזר. 3. אחרי כשתי דקות מוסיפים, בסדר הזה: בצל ירוק, שמן זית, פפריקה ומלח. מקפיצים עוד דקה ומסירים מהאש. 4. מוסיפים את מיץ הלימון ועלי התרד, מערבבים ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |