
באה בריא: קציצות צמחוניות ברוטב דלעתקציצות מפתיעות ומשביעות, עם רוטב שדומה לקארי ביתי. צרפו אותן לדגן מלא (כמו אורז מלא) וקיבלתם מנת חלבון מעולה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל  | 
 מנה עיקרית צמחונית משביעה ומנצחת. תערובת התבלינים שברוטב מאוד מזכירה קארי ונותנת למנה ניחוחות הודיים. המצרכים :לרוטב:
 לכופתאות:
 אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב בסיר שטוח, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות עד שהדלעת רכה לגמרי. טוחנים באמצעות בלנדר מוט. 2מכינים את הכופתאות: שמים את כל מרכיבי הכופתאות במעבד מזון ומעבדים יחד עד לקבלת תערובת אחידה. משהים ל-15 דקות. 3בסיר בינוני מרתיחים מים מומלחים קלות (כמו לפסטה). בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים (בגודל כדור פינג פונג) וזורקים בעדינות למים. כשהם צפים מעבירים אותם לסיר הרוטב. 4מבשלים יחד את הכופתאות והרוטב כ-5 דקות ומגישים על מצע של דגן מלא: קינואה, אורז מלא או קוסקוס מלא. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! *ליה שומרון פינדרהיא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |