אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

פשטידת בצל בריאה לכל המשפחה

בפשטידה הזו אין קמח בכלל. מה שמחזיק אותה זה חצי כוס של קוואקר - שהופך אותה באחת למאפה סופר-מזין. פשטידת בצל שתוך שעה על שולחנכם

|mako אוכל| פורסם12:59
פשטידת בצל (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.4616reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית פאי מלבנית, כמו בתמונה:

  • 4 בצלים בינוניים
  • 1 כפית סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 1/2 מיכל קוטג' (125 גרם)
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס קוואקר
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה:

1פורסים את הבצל דק ומפרידים לטבעות. מערבבים את טבעות הבצל והסוכר.

2מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד גוון זהוב-חום. מניחים לו להתקרר מעט.

3שומרים מעט מהבצל המטוגן בצד. את השאר מערבבים עם יתרת החומרים, מלבד הגבינה הצהובה.

4מעבירים את התערובת לתבנית משומנת היטב. מפזרים מלמעלה את הבצל שנשאר ואת הגבינה הצהובה.

5אופים 35 דקות בחום של 180 מעלות.

אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il