
פשטידת בצל בריאה לכל המשפחהבפשטידה הזו אין קמח בכלל. מה שמחזיק אותה זה חצי כוס של קוואקר - שהופך אותה באחת למאפה סופר-מזין. פשטידת בצל שתוך שעה על שולחנכם![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל  | 
 המצרכים :לתבנית פאי מלבנית, כמו בתמונה:
 אופן ההכנה:1פורסים את הבצל דק ומפרידים לטבעות. מערבבים את טבעות הבצל והסוכר. 2מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד גוון זהוב-חום. מניחים לו להתקרר מעט. 3שומרים מעט מהבצל המטוגן בצד. את השאר מערבבים עם יתרת החומרים, מלבד הגבינה הצהובה. 4מעבירים את התערובת לתבנית משומנת היטב. מפזרים מלמעלה את הבצל שנשאר ואת הגבינה הצהובה. 5אופים 35 דקות בחום של 180 מעלות. אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |