
סופלה כשר לפסחקינוח תפוזי אוורירי וקציפתי, שמשאיר את הבטן קלילה ושמחה![]() צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות ומניחים במרכזו תבנית תנור ריקה. 2מרססים את התבניות האישיות בתרסיס השמן, מאבקים באבקת סוכר ומנערים כך שהסוכר יכסה גם את הדפנות. הופכים כדי להיפטר מהעודפים. 3ממיסים בסיר קטן את החמאה יחד עם הסוכר, האגוזים, החלב, קליפת התפוז והמיץ. מערבבים עד שהתערובת מתחילה לבעבע. 4מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים במרץ עד שמסמיך מעט. 5מצננים מעט ומערבבים פנימה את החלמונים. 6מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה, מקפלים בעדינות לתוך תערובת החלב, ויוצקים לתבניות האישיות. 7אופים כ- 20 דקות, עד שהסופלה תופח ומשחים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |