1 מחממים שמן בסיר ומטגנים בצל, שום, וג'ינג'ר עד שהם רכים.
2 מוסיפים את האורז, מלח ופלפל ומבשלים למשך 3-4 דקות.
3 מחממים בינתיים במחבת קטנה כף שמן על חום בינוני, ומטגנים אגוזי קשיו עד שהם משחימים קלות. מעבירים לנייר סופג.
4 במחבת בינונית מחממים מים וחלב קוקוס עד לרתיחה. ומוסיפים אותם לסיר האורז ומביאים לרתיחה.
5 מכסים את הסיר ומבשלים למשך 15-20 דקות על אש נמוכה.
6 כשהאורז מוכן, מוסיפים את הבצל הירוק והקוקוס.
7 מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם אגוזי הקשיו.