
לביבות בטטה מקסימות ב-4 מרכיביםנכון, זה לא כולל מלח, פלפל שחור ושמן לטיגון, אלה לא נספרים אצלנו כמרכיבים, אבל תודו שבחיים לא חשבתם שלביבות בטטה ביתיות הן משהו שאתם יכולים לתקתק כל כך בקלות. אז כן, אתם יכולים. ותודה לאהרוני |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מגרדים את הבטטות בפומפייה גסה לתוך קערה גדולה. 2מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה. 3צרים מהתערובת לביבות קטנות ושטוחות, תוך כדי סחיטה של התערובת מנוזלים מיותרים. 4מחממים שמן במחבת גדולה, וכשהוא חם (אבל לא יותר מדי) מכניסים את הלביבות למחבת. 5מטגנים משני הצדדים עד להזהבה, ומוציאים לנייר סופג. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |