
 המצרכים (16 מנות):
 להגשה:
 אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד. 3מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את הביצים והסוכר במשך 5 דקות, עד לקבלת קצף בהיר ואוורירי ותפוח מאוד. 4מקפלים את תערובת השוקולד לתוך קצף הביצים, עד שהתערובת חלקה לגמרי ואחידה בצבעה (נפח התערובת יקטן מעט, וזה בסדר). 5ממלאים את התבניות בתערובת עד שלושה רבעים מגובה הדפנות. 6אופים 25 דקות, ולא יותר. 7להגשה: מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת אחידה, ומקשטים את המנה בעזרת שק זילוף. אפשר לשמור את הבומבות במקרר, ולאפות ממש לפני ההגשה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |