אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

בומבת שוקולד

עוגות אישיות חמות, לצד קצפת ביתית. קינוח שכולו שוקולד

|מאסטר שף| פורסם11:16
בומבת שוקולד (תמונת AVI: mako)
Rating:3.830reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (16 מנות):

  • 250 גרם חמאה
  • 500 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 6 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר

להגשה:

  • 1 שמנת מתוקה להקצפה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד.

3מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את הביצים והסוכר במשך 5 דקות, עד לקבלת קצף בהיר ואוורירי ותפוח מאוד.

4מקפלים את תערובת השוקולד לתוך קצף הביצים, עד שהתערובת חלקה לגמרי ואחידה בצבעה (נפח התערובת יקטן מעט, וזה בסדר).

5ממלאים את התבניות בתערובת עד שלושה רבעים מגובה הדפנות.

6אופים 25 דקות, ולא יותר.

7להגשה: מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת אחידה, ומקשטים את המנה בעזרת שק זילוף.

אפשר לשמור את הבומבות במקרר, ולאפות ממש לפני ההגשה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il