אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סביצ'ה

דג כבוש במיץ לימון ומלח. מתכון מנצח של אידי ישראלוביץ'

|הדגים של אידי, הוצאת כנרת| פורסם11:43
הדגים של אידי - סביצ'ה
Rating:4.4230reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

גרסת הדג הכבוש המגיעה מארצות דרום-אמריקה. אין ספק שזו אחת ממנות הדגים הכי מרעננות שיש - הן בטעם והן במראה.

המצרכים (4 מנות):

  • 700 גרם פילטים נקיים (מעור ומעצמות)של אינטיאס , או לוקוס, או פארידה, או כל דג ים טרי אחר
  • 3 כפות בצל סגול, קצוץ
  • 1 כף פלפל ירוק חריף, קצוץ
  • 2 כפות פלפל אדום מתוק, קצוץ
  • 2 כפות פלפל כתום, קצוץ
  • שן שום, קצוצה
  • 2 כפות גבעולי סלרי, קלופים וקצוצים
  • 1 כף מלח
  • מיץ מ-3 ליים (או 2 לימונים)
  • 1 כוס שמן זית
  • צרור כוסברה, קצוצה דק
  • צרור פטרוזיליה, קצוצה דק

אופן ההכנה:

1מערבבים את הירקות הקצוצים בקערה. חותכים את הפילטים של הדג לקוביות קטנות, ומוסיפים לקערה עם הירקות.

2מוסיפים מיץ ליים (או מיץ לימון) ומלח, ומערבבים. בשלב הזה ישתנה צבעו של הדג, כתוצאה מתהליך הכבישה, ויהפוך ללבן-שקוף.

3מוסיפים שמן זית, פטרוזיליה וכוסברה קצוצה. מערבבים, מכסים ומצננים למשך 20 דקות.

** הכי יפה להגיש את הסביצ'ה בכוסות שמפניה גבוהות, שדרכן אפשר לראות את יופייה של המנה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il