
סביצ'הדג כבוש במיץ לימון ומלח. מתכון מנצח של אידי ישראלוביץ'![]() |
גרסת הדג הכבוש המגיעה מארצות דרום-אמריקה. אין ספק שזו אחת ממנות הדגים הכי מרעננות שיש - הן בטעם והן במראה. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים את הירקות הקצוצים בקערה. חותכים את הפילטים של הדג לקוביות קטנות, ומוסיפים לקערה עם הירקות. 2מוסיפים מיץ ליים (או מיץ לימון) ומלח, ומערבבים. בשלב הזה ישתנה צבעו של הדג, כתוצאה מתהליך הכבישה, ויהפוך ללבן-שקוף. 3מוסיפים שמן זית, פטרוזיליה וכוסברה קצוצה. מערבבים, מכסים ומצננים למשך 20 דקות. ** הכי יפה להגיש את הסביצ'ה בכוסות שמפניה גבוהות, שדרכן אפשר לראות את יופייה של המנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |