
| 
 אחד הפרמטרים החשובים לאוכל טוב הוא איזשהו זיכרון ילדות רחוק, של ריח מענג במטבח כשכל התבשילים מסביב מבעבעים. אחד הזיכרונות שמלווים אותי הוא החזרה הביתה מהתפילה בשבת בבוקר. נכנסים הביתה ומריחים את הטשולנט שהתבשל כל הלילה כבר מהכניסה לבניין. כשף חרדי, אני מביא את האוכל היהודי המסורתי לקדמת הבמה, עם חומרי גלם משובחים ומיוחדים שישפרו את התוצאה. לכל עדה יש את המתכונים והשיטות שלה לטשולנט (חמין) - המתכון הזה בעצם משלב כמה מתכונים ביחד - והתוצאה מדהימה. ובינינו, מה יותר מתאים לשבת קרירה וסגרירית מצלחת טשולנט חמה וטעימה. המצרכים :7-10 מנות:
 אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל. מוסיפים את עצמות המוח ןמטגנים עד להשחמה. 2מוסיפים לסיר את האסאדו והאוסובוקו ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה. 3מנמיכים את האש, מוסיפים את תפוחי האדמה, השעועית, הגריסים והחיטה ומתבלים. 4חותכים את ראש השום מלמעלה כך שיישאר שלם ורק השיניים יבצבצו החוצה, ומוסיפים אותו לסיר. 5מוסיפים מים רותחים כמעט עד לכיסוי, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי. 6מעבירים את הסיר לפלטת שבת לבישול של עוד כ-20 שעות. בתיאבון ושבת שלום.  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |