
המצרכים (2 מנות):
לשיפודי הירקות
לסלט השעועית
אופן ההכנה:1מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הדגים. מעסים את הדגים עם הרוטב עשרים דקות לפני הצלייה. 2צולים את הדג בין 12 דקות לרבע שעה (תלוי בגודל הדג). 3חותכים את הבצל, הגמבה והחציל לקוביות גדולות ושמים בקערה. מוסיפים את העגבניות, הפטריות והרוטב ומערבבים. 4משפדים את את קוביות החציל וצולים כ-5 דקות. מוסיפים את שאר המרכיבים וצולים עשר דקות נוספות. 5מבשלים את השעועית עד לרכות תוך שהיא שומרת על קריספיות. ניתן לצלות אותה למשך דקה על הגריל. 6מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על השעועית. ניתן להוסיף שומשום וגפרורי שקדים קלויים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |