אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

צ'יבורקי

לכל עדה יש את כיסוני הבצק הממולאים שלה. הכיסון המופלא הבא הוא של העדה הגרוזינית

|מאסטר שף| פורסם21:00
צ'יבורקי (תמונת AVI: mako)
Rating:4.577reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

למילוי

  • 500 גרם בשר אנטריקוט שמן טחון גס
  • צרור פטרוזיליה קצוץ
  • 10 בצלי שאלוט קצוצים
  • 3 עגבניות מגוררות
  • 3 כפות מים
  • מלח
  • פלפל

לבצק

  • 2 כוסות קמח
  • 0.5 כוס מים פושרים
  • 1 ביצה
  • קורט מלח

בנוסף

  • שמן קנולה לטיגון

לסלט

  • 4 עגבניות קלופות בצורה גסה
  • 1 לימון קלוף היטב (ללא הלבן)
  • 0.5 צרור פטרוזיליה
  • מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד בקערה את כל מרכיבי המילוי ומתבלים לפי הטעם.

2בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת גוש בצק אחיד ודי אלסטי. במידה והוא נדבק לידיים יש להוסיף קמח.

3מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעלה דק (הרידוד אינו קל).

4קורצים בבצק עיגולים גדולים (קוטר 12 ס"מ, לערך), מניחים מספר כפות מילוי גדושות במרכז, מרטיבים מעט את קצוות הבצק ומדביקים את הצ'יבורק היטב. נוצר מעין חצי סהר.

5מחממים מחבת גדולה. שופכים הרבה שמן קנולה – כך שיכסה מחצית מהצ'יבורק. כאשר השמן חם מניחים את הצ'יבורקים במחבת ומטגנים כ-3 דקות מכל צד על אש גבוהה.

6מכניסים את כל מרכיבי הסלט למעבד מזון ומתבלים במלח לפי הטעם. מגישים לצד הצ'יבורקי.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il