
 המצרכים (6 מנות):למילוי
 לבצק
 בנוסף
 לסלט
 אופן ההכנה:1מערבבים יחד בקערה את כל מרכיבי המילוי ומתבלים לפי הטעם. 2בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת גוש בצק אחיד ודי אלסטי. במידה והוא נדבק לידיים יש להוסיף קמח. 3מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעלה דק (הרידוד אינו קל). 4קורצים בבצק עיגולים גדולים (קוטר 12 ס"מ, לערך), מניחים מספר כפות מילוי גדושות במרכז, מרטיבים מעט את קצוות הבצק ומדביקים את הצ'יבורק היטב. נוצר מעין חצי סהר. 5מחממים מחבת גדולה. שופכים הרבה שמן קנולה – כך שיכסה מחצית מהצ'יבורק. כאשר השמן חם מניחים את הצ'יבורקים במחבת ומטגנים כ-3 דקות מכל צד על אש גבוהה. 6מכניסים את כל מרכיבי הסלט למעבד מזון ומתבלים במלח לפי הטעם. מגישים לצד הצ'יבורקי. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |