
 המצרכים (12 מנות):לבצק
 לרוטב
 לתוספות
 אופן ההכנה:1מנפים את הקמח לתוך קערת המיקסר. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב. מחברים את וו הלישה ומפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה. מוסיפים את השמן ואז בהדרגה את המים הפושרים עד לקבלת בצק רך וגמיש. יכול להיות שלא תצטרכו את כל המים, או לחלופין שתצטרכו עוד כמה כפות. 2יוצרים כדור מהבצק ומעבירים אותו לקערה נקייה. יוצקים על הבצק מעט שמן ומגלגלים כך שישומן היטב מכל צדדיו. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לשעה-שעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו. להכנת הרוטב ולהרכבה: 1כמה דקות לפני שהבצק תפוח דיו, מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב. קוצצים ומכינים את התוספות. מחממים את התנור ל-180 מעלות. 2מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. מרדדים כל חלק על גבי משטח נקי (אין צורך לקמח או לשמן), למלבן דק בעובי כ-3 מ"מ. במידה והבצק מתנגד וקשה מאוד לרידוד, מכסים אותו במגבת ומניחים לו ל-2-3 דקות. אחרי זה הוא מתרצה וקל יותר לרידוד. 3מורחים שכבה דקה של הרוטב על הבצק, מפזרים את התוספות ולבסוף את הגבינה. משאירים שוליים של 1-2 ס"מ ריקים מתוספות ונזהרים שלא להעמיס יתר על המידה. מהצד הרחב של הבצק מגלגלים אותו לגליל. בעזרת סכין משוננת וחדה מסירים את השוליים. חותכים את הבצק לשני חלקים שווים. כל חלק חוצים שוב לקבלת 4 חלקים. כל אחד מהחלקים פורסים ל-3 חלקים, לקבלת 12 חלקים שווים בעוביים. 4מניחים את השבלולים שהתקבלו באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 20-25 דקות, עד שהבצק מזהיב מעט והגבינה מבעבעת. 5מוציאים מהתנור ומצננים מעט. אוכלים כל עוד חם. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |