
 המצרכים (2 מנות):לבצק:
 לרוטב:
 לבשר:
 אופן ההכנה:1הבצק: מערבבים את כל המרכיבים במיקסר עד לקבלת מרקם אחיד. לשים לכדור, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה. 2הרוטב: מטגנים את השום ואת כל הפלפלים עד להשחמה. 3מוסיפים את העגבניות המגורדות והכוסברה. מתבלים ומוסיפים את הציר. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות. 4מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים במכונת פסטה לעלה דק וארוך. קורצים עיגולים. 5הבשר: שמים את קוביות הבשר בסיר לחץ, מכסים במים ומוסיפים עלי דפנה ופלפל אנגלי. מבשלים (בסיר לחץ) כחצי שעה. 6מוציאים את הבשר וחותכים לקוביות קטנות מאוד. מערבבים עם השום, הכוסברה והעגבנייה. מוסיפים מלח, פלפל וחמוציות ומערבבים לתערובת אחידה. 7שמים על כל עיגול בצק קצת מהמילוי, סוגרים לחצי ומחברים את שני הקצוות (לצורת טורטליני). מעבירים לסיר עם הרוטב ומבשלים 10 דקות. 8מגישים בצלחת עמוקה. אפשר לפזר כוסברה קצוצה טרייה מעל. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |