
המצרכים (3 מנות):לתפוחי האדמה:
לשניצלונים:
לציפוי:
לטיגון:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2חותכים את תפוחי האדמה הקטנים שבחבילה לחצאים ואת הגדולים יותר לרבעים. מסדרים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 3מערבבים היטב את תפוחי האדמה עם שמן הזית והתבלינים. 4אופים כ-35 דקות (או מעט יותר), עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים. 5מכינים את השניצלונים: מערבבים בקערה את פירורי הלחם עם השומשום והאורגנו. קערה אחרת טורפים את הביצים עם החרדל והתבלינים. 6טובלים את רצועות העוף בתערובת הביצים ומעבירים לקערת לפירורי הלחם. מניחים את הרצועות המצופות בצלחת נפרדת. 7מחממים שמן בסיר רחב. מטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג. מגישים לצד תפוחי האדמה בתוספת סלט ירקות או ירקות חתוכים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |