
עוף עם פירות וכרובארוחה בריאותית מופלאה שתשמח את כל האורחים![]()  | 
 המצרכים (6 מנות):
 אופן ההכנה:1מתבלים את העוף עם השום, הטריאקי, הפפריקה והמלח. 2מפזרים את הכרוב בפיירקס או במגש אחר לאפיה. 3מעליו מפזרים את הבצל ו2 כפות רוטב הטריאקי. 4מסדרים את המנגו מעל הכרוב. מניחים את העוף על המנגו. 5מסדרים מסביב ובין העוף את השזיפים ותפוחי העץ. 6שופכים 2 כוסות מיץ תפוזים על הכל. 7מכסים בניר כסף. 8מכניסים לתנור לחום של 190 מעלות. 9לאחר 60 דקות מוציאים את ניר הכסף ואופים 10 דקות נוספות. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |