
 המצרכים (6 מנות):לבצק:
 למילוי:
 לרוטב:
 אופן ההכנה:להכנת הבצק: 1מערבבים במיקסר את הקמח, הביצה, וודקה, מלח ושמן. מוסיפים בהדרגה את המים עד לקבלת בצק אחיד (לא רך ולא קשה). 2עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד למשך חצי שעה. לכיסונים והמילוי: 1להכנת המילוי: מערבבים היטב בקערה את הבשר, השומן והבצל. מתבלים לפי הטעם. 2מרדדים את הבצק על משטח מקומח עד לעובי 3 מ"מ. 3קורצים עיגולים (בעזרת קערית או רינג) שקוטרם 10 ס"מ. 4במרכז כל עיגול מניחים כף גדושה מתערובת הבשר. 5מקפלים את קצוות העיגול כלפי מעלה בצורת מניפה/אקורדיון. את כל הקיפולים תופסים יחד וסוגרים מלמעלה. 6בסיר עמוק מרתיחים מים עם מעט שמן וכפית מלח. כשהמים רותחים, מכניסים את הכיסונים כך שהשקיק למטה והסגירה כלפי מעלה. 7לאחר שהכיסונים צפים יש לבשל עוד כ- 15-20 דקות. להכנת הרוטב: בסיר קטן, מרתיחים כוס ממי הבישול של הכיסונים, מוסיפים את השום הכתוש ואת הפלפל. מוזגים מעל הכיסונים ומגישים. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |