
חטיפי צ'יפס דקיםזה צ'יפס? לא בדיוק אבל בערך: דיסקיות פירה מתובלות דקיקות, שנצלות בתנור עד שהן מקבלות קראנצ'יות כמו שאלוהים התכוון (שזה ים של קראנצ'יות). אחחח הטעם, אחחח הסאונד![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכינים פירה: קולפים את תפוחי האדמה, חוצים ומבשלים כ-20 דקות במים רותחים, עד שהם רכים. מרוקנים את המים ומועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת פירה במרקם אחיד ללא גושים. 2מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל שחור, צ'ילי יבש וקורנפלור ומערבבים בכף עד לאיחוד. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. 4יוצרים כדורי פירה בכפות הידיים ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת נייר אפייה. 5מועכים את כדורי תפוחי האדמה לדסקיות דקות: מניחים ריבוע של נייר אפייה על כל כדור ודוחסים בעזרת תחתית של כוס או בכפות הידיים. 6אופים 30 דקות עד שדיסקיות תפוחי האדמה מוזהבות וקראנצ'יות. מגישים מיד. חטיפי צ'יפס - ההכנה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |