אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

חטיפי צ'יפס דקים

זה צ'יפס? לא בדיוק אבל בערך: דיסקיות פירה מתובלות דקיקות, שנצלות בתנור עד שהן מקבלות קראנצ'יות כמו שאלוהים התכוון (שזה ים של קראנצ'יות). אחחח הטעם, אחחח הסאונד

|אוכל טוב, mako| פורסם07:17
חטיפי צ'יפס דקים (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
Rating:4.940reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כף מלח
  • רבע כף פלפל שחור גרוס
  • רבע כף צ'ילי יבש גרוס
  • 2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:

1מכינים פירה: קולפים את תפוחי האדמה, חוצים ומבשלים כ-20 דקות במים רותחים, עד שהם רכים. מרוקנים את המים ומועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת פירה במרקם אחיד ללא גושים.

2מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל שחור, צ'ילי יבש וקורנפלור ומערבבים בכף עד לאיחוד.

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

4יוצרים כדורי פירה בכפות הידיים ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת נייר אפייה.

5מועכים את כדורי תפוחי האדמה לדסקיות דקות: מניחים ריבוע של נייר אפייה על כל כדור ודוחסים בעזרת תחתית של כוס או בכפות הידיים.

6אופים 30 דקות עד שדיסקיות תפוחי האדמה מוזהבות וקראנצ'יות. מגישים מיד.

חטיפי צ'יפס - ההכנהחטיפי צ'יפס - ההכנה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

חטיפי צ'יפס - מעוכיםמעוכים!|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il