אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

טארט קפרזה

תכל'ס, מי שהמציא את השילוב של עגבניות, מוצרלה ובזיליקום הוא כנראה גאון ומגיע לו פרס נובל (אם הוא לא קיבל עדיין). רוצים בכל זאת לשדרג את השילוב המנצח הזה לטארט אפוי ושווה? קיבלתם

|מחלבות גד| פורסם08:47
טארט קפרזה (צילום: צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר, מחלבות גד)
צילום: צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר, מחלבות גד
Rating:516reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

גרסת המאפה לסלט האיטלקי האהוב. הטארט קל מאוד להכנה בזכות השימוש בבצק עלים מוכן.

המצרכים (8 מנות):

  • ‏500 גרם בצק עלים מופשר
  • חצי כוס ממרח פסטו
  • 4-5 עגבניות בינוניות (רצוי ב-2 צבעים) פרוסות לעובי חצי ס"מ
  • 2 כדורי מוצרלה פרסקה פרוסים לעובי חצי ס"מ
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2מסדרים את הבצק בתבנית ומסמנים עם סכין בעדינות (בלי לחרוץ) שוליים ברוחב 2 ס"מ לקבלת מסגרת.

3מורחים פסטו על הבצק מלבד השוליים. מסדרים מעל עגבניות ומוצרלה בצורה חופשית ומתבלים במלח ופלפל.

4אופים 30-25 דקות עד שהטארט זהוב. מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מייד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il