
גרסת המאפה לסלט האיטלקי האהוב. הטארט קל מאוד להכנה בזכות השימוש בבצק עלים מוכן. המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מסדרים את הבצק בתבנית ומסמנים עם סכין בעדינות (בלי לחרוץ) שוליים ברוחב 2 ס"מ לקבלת מסגרת. 3מורחים פסטו על הבצק מלבד השוליים. מסדרים מעל עגבניות ומוצרלה בצורה חופשית ומתבלים במלח ופלפל. 4אופים 30-25 דקות עד שהטארט זהוב. מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מייד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |