
המצרכים (2 מנות):לבצק
למילוי
לרוטב
בנוסף
אופן ההכנה:1מחממים את מרכיבי הבצק על הגז, מערבלים במיקסר ומכניסים למקרר לשעה. 2המילוי: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עם הסוכר. 3מוסיפים את עלי הדפנה. 4מוסיפים את הבשר ומטגנים מעט (לא לרמת בישול מלאה). 5מתבלים באגוז מוסקט, מלח וצ'ילי חריף. 6מקררים במקרר כחצי שעה. 7הרוטב: מטגנים את הבצל בשמן זית ומוסיפים את הסוכר. 8מוסיפים את מרכיבי הרוטב לפי סדר הופעתם ומצמצמים על אש קטנה. 9מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל-2, מרדדים לעובי של 3 ס"מ, ממלאים במילוי הבשר, סוגרים היטב, ומטגנים בשמן עמוק. 10מסדרים על צלחת את הרוטב המתוק ובמרכזו מניחים את הכיסונים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |