אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

כיסוני בשר במילוי בשר חריף ברוטב יין חמוציות ומשמשים

תערובת בשר ריחנית ומדהימה שמכינים בצ'יק עם רוטב מתקתק שמשדרג את כל החוויה

|מאסטר שף| פורסם21:00
כיסוני בצק (תמונת AVI: mako)
Rating:3.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

לבצק

  • 1/2 ק"ג קמח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס מים

למילוי

  • שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • כף סוכר
  • 4 עלי דפנה
  • 300 גרם בשר טחון
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • צ'ילי חריף

לרוטב

  • 1 בצל קצוץ
  • שמן זית
  • כף סוכר
  • חצי כוס חמוציות
  • חצי כוס משמשים יבשים קצוצים
  • 2 כוסות יין אדום
  • 4 כפות סוכר חום
  • רבע כפית ציפורן
  • כפית קינמון
  • מיץ מחצי לימון

בנוסף

  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1מחממים את מרכיבי הבצק על הגז, מערבלים במיקסר ומכניסים למקרר לשעה.

2המילוי: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עם הסוכר.

3מוסיפים את עלי הדפנה.

4מוסיפים את הבשר ומטגנים מעט (לא לרמת בישול מלאה).

5מתבלים באגוז מוסקט, מלח וצ'ילי חריף.

6מקררים במקרר כחצי שעה.

7הרוטב: מטגנים את הבצל בשמן זית ומוסיפים את הסוכר.

8מוסיפים את מרכיבי הרוטב לפי סדר הופעתם ומצמצמים על אש קטנה.

9מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל-2, מרדדים לעובי של 3 ס"מ, ממלאים במילוי הבשר, סוגרים היטב, ומטגנים בשמן עמוק.

10מסדרים על צלחת את הרוטב המתוק ובמרכזו מניחים את הכיסונים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il