
מיסיסיפי מאד פאימתכון אמריקאי לפאי שוקולד עשיר עם בצק פריך וצפוי קצפת. קינוח מרשים ומעולה לאירוח![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל  | 
 המצרכים :לתחתית:
 למילוי:
 לחלק העליון:
 אופן ההכנה:1מכינים את התחתית: חותכים את החמאה לקוביות, ומפוררים לתוך הקמח והקקאו. מוסיפים את הסוכר ואת הביצה ולשים עד לקבלת בצק אחיד. 2לוחצים את הבצק בעזרת הידיים לתוך תבנית פאי כולל השוליים. מקררים 20 דקות במקרר. 3מניחים נייר אפייה מעל הבצק, ממלאים במשוקולות אפייה או קטניות יבשות (כמו חומוס או שעועית) ואופים אפייה עיוורת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות מורידים את נייר האפייה עם הקטניות ואופים עוד 10 דקות. האפייה הזאת גורמת לבצק לא לתפוח במהלך האפייה השנייה עם המילוי. 4מכינים את המילוי: מקציפים את החמאה עם הסוכר החום, מוסיפים את הביצים והקקאו בהדרגה, וממשיכים להקציף. 5מחממים את השמנת המתוקה עד לסף רתיחה ושופכים אותה מעל השוקולד המריר. ממתינים דקה ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. 6מערבבים את תערובת השוקולד עם תערובת החמאה והסוכר, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 7מורידים את חום התנור ל-160 מעלות, שופכים את המילוי מעל הבצק, ואופים 35 עד 45 דקות. מצננים במקרר עד שהפאי קר לגמרי. 8מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר, ובעזרת שק זילוף עם צנטר משונן, מזלפים קצפת מעל הפאי. שומרים בקירור. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |