עגבניות מיובשותמצאתם עגבניות עייפות שנשכחו מאחור, ויותר ממה שלא בא לכם לזרוק – אין לכם כוח לטרוח על שקשוקה עכשיו? הפתרון המושלם: תכינו מהן עגבניות מיובשות. כל כך הרבה כריכים עתידיים (וגם תבשילים) יודו לכם |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-150 מעלות. 2 פורסים את העגבניות לעובי חצי ס"מ ומסדרים בשכבה אחת על תבנית מרופדת נייר אפייה. 3 מפזרים מלח גס ותימין או אורגנו (לא חובה אבל מומלץ). 4 צולים בתנור שעה ורבע. 5 מעבירים את העגבניות לצנצנת נקייה ומעוקרת, ומכסים בשמן זית כך שהעגבניות לא יבצבצו אפילו לא מעט. מאחסנים במקרר. ![]() ** כל עוד העגבניות מכוסות בשמן הן יחזיקו מעמד שבועיים ואפילו יותר. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון! ![]() |