
סינטה בתיבול קייג'ון עם "ריזוטו" תפו"א ופטריותמנה מנצחת של סינטה פרוסה מתובלת בתבליני קייג'ון לצד ריזוטו מופלא![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :לסטייק קייג'ין:
לריזוטו תפוחי אדמה ופטריות:
אופן ההכנה:1סינטה קייג'ון: כותשים את כל התבלינים יחד במכתש ועלי לקבלת תערובת קייג'ון. 2מורחים את הסינטה בשמן זית ומתבלים בקייג'ון. במחבת חם שניתן להכניס לתנור צורבים את הנתח מכל צדדיו ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 18 דקות. מוציאים ונותנים לבשר לנוח 2-3 דקות. 3ריזוטו תפוחי אדמה ופטריות: מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק. כשהשמן חם מטגנים את תפוחי האדמה עד להזהבה ומוציאים. 4במחבת נוספת, משומנת קלות, מטגנים את הפטריות, השאלוט והשום. מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים, החמאה, היין והשמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מתבלים ומערבבים. 5הגשה: פורסים את הסינטה לפרוסות ומגישים לצד הריזוטו. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |