קבב קלאסיכמה כללים באמת פשוטים - וגם אתם יכולים להיות אלופי הקבבים, אפילו בבית על המחבת |
הבשר. בקשו מהקצב בשר שמן יחסית. המהדרין גם מוסיפים לתערובת מעט שומן כבש או טלה. אחוז השומן צריך להיות בערך 20.
הבצל. חייב להיות קצוץ דק דק דק. אחרת הוא יגרום לקציצות להתפרק.
הערבוב. חשוב ללוש את תערובת הבשר כמה שפחות – רק עד שכל המרכיבים מתאחדים.
מנוחה במקרר. מכינים תערובת, יוצרים קציצות ורק אחרי חצי שעה של התייצבות צולים אותן. לא חובה, אבל מומלץ מאוד.
לא לדחוס! כשמכינים קבב על שיפוד נוטים להדק מאוד את תערובת הבשר. אם רוצים קציצה אוורירית, צריך להימנע מזה. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 לשים את הבשר יחד עם שאר המרכיבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 2 יוצרים קבבים בגודל ובצורה שאוהבים, מכסים ומעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר. 3 צולים את הקבבים על אש גבוהה עד הזהבה משני הצדדים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה ![]() ![]() ![]() ![]() בתיאבון! ![]() |