אוכל
אוכל
מתכוני בשר

כתף בקר עם ירקות שורש ושום

קוביות של כתף בקר עם ירקות שורש ברוטב של תימין, סילאן. מומלץ להגיש עם אורז לבן

|mako אוכל| פורסם14:06
כתף בקר עם ירקות שורש ושום (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.731reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 ק"ג כתף בקר חתוך לקוביות של 33 ס"מ

  • שמן קנולה
  • 10 שיני שום, קלופות
  • 2 גזרים, קלופים וחתוכים גס
  • 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים גס
  • 2 שורשי פטרוזיליה, קלופים וחתוכים גס
  • 1 שורש סלרי, חתוך גס
  • 1 ליטר ציר ירקות
  • 2 עלי דפנה
  • 5 גרגרי פלפל אנגלי
  • צרור תימין
  • 2 כפות סילאן
  • דבש
  • מלח
  • קמח תירס לקימוח הבשר

אופן ההכנה:

1מקמחים את קוביות הבשר בקמח תירס. 2. מחממים בסיר רחב שמן ומטגנים את קוביות הבשר מכל צד כ-2 דקות. מוציאים לצד. 3. מוסיפים לסיר את הירקות לטיגון של 3 דקות. 4. מחזירים את נתחי הבשר לסיר ומוסיפים את שאר התבלינים מלבד המלח. 5. מכסים בציר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה וחצי או לחילופין עד שהבשר רך. 6. ממליחים לפי הטעם ומגישים עםאורז לבן.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il