
תבשיל בקר ושעועית של מסעדת סאלוף ובניושני דברים הטרידו אותנו הלילה: הרוחות המשוגעות בחוץ ומה נאכל היום. בכל הקשור לרוחות, אין לנו הרבה מה לעשות, אז החלטנו להילחם בהן עם התבשיל הכי נכון ליום הקר והאפור הזה. אתם? לגמרי הרווחתםגיל צוברי, מסעדת סאלוף ובניו|טעמים של שוק, הוצאת מורותום ודני ספרים| פורסם09/01/1714:42 ![]() צילום: תום פרזמן , טעמים של שוק, הוצאת מורותום ודני ספרים  | 
 המצרכים (10 מנות):
 אופן ההכנה:1שמים את השעועית והחומוס בקופסה גדולה, מכסים בכמות גדולה של מים ומשרים במקרר למשך הלילה. מסננים. 2מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את הבצל והגזר ומטגנים על להבה בינונית 10 דקות או עד הזהבה, תוך בחישה מפעם לפעם. 3מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שצבעו משתנה, בערך 5 דקות. 4מסננים את הקטניות ממי ההשריה, מוסיפים אותן לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. 5מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, השום והתבלינים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר חלקית ומבשלים על להבה קטנה 3 שעות או עד שהבשר נימוח. מדי פעם בוחשים, ואם צריך מוסיפים מים. 6לפני ההגשה טועמים ומתקנים את התיבול. מגישים עם הלחוח והסחוג. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |