1מערבבים את חומרי המלית יחד בקערה ולשים כ-5 דקות עד לקבלת מרקם משחתי.
2ממלאים את חצאי הפיתות בבשר ומשמנים את חלקן החיצוני בשמן זית.
3שמים את הפיתות בטוסטר, טוסטר אובן או על גריל בעוצמה בינונית עד שהן משחימות משני הצדדים. הופכים כל כמה דקות.
* מגישים עם טחינה, עמבה, חמוצים, יוגורט ופלפל חריף.
>> מתכונים ללביבות
>> מתכונים לסופגניות
>> כל המתכונים לחנוכה
מנת העראייס תוגש במסעדת לחזא במסגרתפסטיבל האוכל הערביבעיר תחתית בחיפה, שייערך בימים רביעי-שישי הקרובים, 13-15 בחודש, בהשתתפות מעל ל-70 שפים ואנשי קולינריה שיתארחו במגוון מסעדות וברים.