
תבשיל גולשמנה שתחמם לכם את החורף![]() צילום: דרך האוכל |
המצרכים (5 מנות):רכיבים
להסמכה
אופן ההכנה:1מחממים את השומן בסיר רחב. 2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא זהוב מעט. מוסיפים את שני סוגי הפפריקה ומערבבים דקה. 3. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שהם משחימים מעט. 4. מוסיפים את כל שאר החומרים ומכסים במים רותחים. 5. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים מכוסה על להבה נמוכה כשעתיים וחצי-שלוש, עד שהבשר רך מאד. 6. מוסיפים את הקמח המדולל במים ומערבבים עוד כשלוש דקות, עד שהרוטב מסמיך. מגישים עם נוקדלי (בצקיות) ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |