אוכל
אוכל
מתכוני בשר

תבשיל חזה עוף ממולא בבשר טחון

על מצע של בצל ועשבי תיבול

|מאסטר שף| פורסם16:50
המנה של סמדר
Rating:4.7806reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 פרפרים של חזה עוף
  • 300 גרם בשר טחון
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור כוסברה
  • 2 פרוסות לחם (רצוי מיום לפני)
  • 6 בצלים
  • 1 תפוח אדמה בנוני
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן
  • 1 כפית סילאן
  • תבלין ראס אל חנות, לפי הטעם

אופן ההכנה:

1לוקחים את הפרפרים של חזה עוף ופורסים לפרוסות דקות.

2טוחנים את הבשר הטחון יחד עם כוסברה, פטרוזיליה, תפוח אדמה, ו-2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות היטב.

3לתערובת הבשר הטחון מוסיפים ראס אל חנות ומלח לפי הטעם. מוסיפים מעט שמן, מערבבים הכל ומניחים בצד שטעמים יתמזגו.

4לוקחים את הבצלים וחותכים לעיגולים בעובי של 1/2 ס"מ. מטגנים את הבצל עם שמן עד קבלת צבע זהוב ומוסיפים את הסילן.

5לוקחים את פרוסות חזה העוף שפרסנו מניחים במרכז את תערובת הבשר הטחון ומגלגלים למעין נקניקיה/ רולדה. מניחים מעל הבצל באופן שהסגירה של חזה העוף תפנה מטה.

6מניחים במשך 3 דקות את הממולאים ולאחר מכן מוסיפים מים רותחים לגובה של עד לחצי מגובה מהממולאים. מוסיפים מלח ופלפל שחור, מכסים ונותנים להתבשל עד שהנוזל מצטמצטם ומקבל סמיכות טובה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il