אוכל
אוכל
מתכוני בשר

גולאש

מתכון מעולה ופשוט למנה ההונגרית המסורתית

|מסעדת טוליפ| פורסם15:14
מרק גולאש הונגרי (צילום: דניה Danya photo)
צילום: דניה Danya photo
Rating:4.675reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • קילו בשר כתף

  • חצי קילו בצל
  • 1 עגבניה
  • 1 גמבה אדומה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה אדומה מתוקה

אופן ההכנה:

1קוצצים לריבועים קטנים את הבצל, העגבניה והגמבה האדומה.

2חותכים את הבשר לקוביות בינוניות.

3מטגנים את הבצל במעט שמן וכאשר הוא נהיה זהוב מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן יחד לעוד 7 דקות.

4מוסיפים כף של פפריקה אדומה מתוקה, מלח ופלפל לפי הצורך.

5מוסיפים את קוביות הגמבה האדומה והעגבניה.

6מוסיפים מים עד שהבשר מכוסה (בערך כוס וחצי).

7מערבבים היטב ומכסים את הסיר. מבשלים כשעתיים על אש קטנטנה לבישול איטי.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il