
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1קוצצים לריבועים קטנים את הבצל, העגבניה והגמבה האדומה. 2חותכים את הבשר לקוביות בינוניות. 3מטגנים את הבצל במעט שמן וכאשר הוא נהיה זהוב מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן יחד לעוד 7 דקות. 4מוסיפים כף של פפריקה אדומה מתוקה, מלח ופלפל לפי הצורך. 5מוסיפים את קוביות הגמבה האדומה והעגבניה. 6מוסיפים מים עד שהבשר מכוסה (בערך כוס וחצי). 7מערבבים היטב ומכסים את הסיר. מבשלים כשעתיים על אש קטנטנה לבישול איטי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |