
שוקי טלה בשום ודבש רוזמריןעל מבחר עגבניות צלויות![]() צילום: דן פרץ, יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):
למשרה:
עגבניות מכל הסוגים:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי המשרה יחד, מוסיפים את השוקים של הטלה ומשרים למשך שעתיים. 2. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. 3. מעבירים את השוקים לתבנית ויוצקים מעל את כל המשרה, מכסים ברדיד אלומיניום וצולים למשך שעה. 4. מסירים את הרדיד אלומיניום וממשכים לצלות כחצי שעה עד שהשוקים משחימים. 5. בתבנית נפרדת: מניחים את כל סוגי העגבניות מערבבים עם שיני שום ורוזמרין מוסיפים מעט מלח גס שמן זית. 6. מכניסים לתבנית לתנור למשך חצי שעה בחום של 180 מעלות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |