אוכל
אוכל
מתכוני בשר

נתח קצבים צלוי בגריל

מוגש עם עם ירקות שרופים באש וארוגולה

|אדום אדום| פורסם13:19
נתח קצבים צלוי בגריל עם ירקות של רפי כהן (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:4.613reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 קילוגרם נתח קצבים (לבקש מהקצב את החלק העבה) חתוכים לנתחים 3X3 סנטימטר
  • מלח גס
  • שמן זית
  • 10 בצלים קטנים
  • 10 עגבניות קטנות
  • 5 פלפלים בינוניים חריפים או מתוקים
  • צרור ארוגולה שטוף ונקי

אופן ההכנה:

1בעזרת מברשת משמנים את נתחי הבשר בשמן זית, מפזרים מלח גס ופלפל. 2. מחממים גריל או מחבת ברזל כבדה. צולים את נתחי הבשר מכל הכיוונים כ-5 דקות בערך או עד למידת עשייה רצויה (רצוי לא יותר מדי). 3. במקביל צולים היטב את הבצלים, העגבניות, והפלפלים או על גריל או על להבה גלויה. קולפים בעזרת כפות הידיים ובשום פנים ואופן לא שוטפים במים. 4. מניחים את הארוגולה ומזלפים שמן זית ומלח גס. מסדרים את העגבניות, הבצלים, ונתחי הבשר ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il