
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מעבירים לקערה את הקמח ולקערה נפרדת את פירורי לחם. 2בקערה נוספת טורפים את הביצים עם החרדל ומעט מלח. 3מקמחים את נתחי השייטל, מעבירים לבלילת הביצים ומשאירים אותם בתוך הקערה למשך כמה דקות. 4מצפים את כל הנתחים באופן אחיד בפירורי לחם. 5מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן קנולה על להבה בינונית. מטגנים את השניצלים כ-3 דקות. לאחר טיגון צד אחד הופכים ומוסיפים כף חמאה צהובה. מטגנים כ-3 דקות נוספות ומעבירים לצלחת עם נייר סופג. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |