אוכל
אוכל
מתכוני בשר

שניצל וינאי

כשהאוסטרים מכינים שניצל הם לא עושים את זה מחזה עוף אלא מבשר עגל, והם בהחלט יודעים למה. הוא בשרני יותר, הוא משביע יותר והוא כמובן טעים יותר, בטח אם מפנקים אותו בקצת חרדל. רוצים גם? ברור שאתם רוצים

|mako אוכל| פורסם12:03
שניצל וינאי משייטל (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
Rating:3.8100reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • 4 פרוסות שייטל עגל מהחלק הרחב, פרוס בניגוד לכיוון הסיבים בעובי של כחצי ס"מ (כ-130 גרם לפרוסה)
  • קמח
  • פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • כפית חרדל
  • מלח
  • שמן קנולה
  • חמאה צהובה

אופן ההכנה:

1מעבירים לקערה את הקמח ולקערה נפרדת את פירורי לחם.

2בקערה נוספת טורפים את הביצים עם החרדל ומעט מלח.

3מקמחים את נתחי השייטל, מעבירים לבלילת הביצים ומשאירים אותם בתוך הקערה למשך כמה דקות.

>> עוד מתכוני שייטל מעולים

4מצפים את כל הנתחים באופן אחיד בפירורי לחם.

5מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן קנולה על להבה בינונית. מטגנים את השניצלים כ-3 דקות. לאחר טיגון צד אחד הופכים ומוסיפים כף חמאה צהובה. מטגנים כ-3 דקות נוספות ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il