אוכל
אוכל
פסטות

ניוקי עם כבדי עוף

כיסונים קטנים ורכים של בצק תפוחי אדמה ברוטב כבדי עוף, שמן זית ובצל ירוק

|null| פורסם14:19
ניוקי בורגיניון ביין
Rating:4.218reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

  • 500 גרם ניוקי

  • 5/6 פרפרים של כבד
  • חופן בצל ירוק קצוץ דק
  • 2 שיני שום קונפי
  • יין לבן
  • שמן זית
  • שמן קנולה
  • חמאה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • קמח

אופן ההכנה:

1מרתיחים בסיר מים, מלח ומעט שמן זית.

2שופכים את הניוקי לתוך הסיר. לאחר 2 דקות מסננים ושוטפים במים.

3חותכים את כבדים לחתיכות של 2-3 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומקמחים.

4מטגנים בשמן קנולה על אש גבוהה עד שהכבדים משחימים.

5במחבת נפרדת שמים שמן זית, חמאה, חופן בצל ירוק, יין, מלח, פלפל שחור גרוס ו-2 שיני שום קונפי. מטגנים את הניוקי עד לקבל גוון זהוב.

6מסננים את הכבדים וסופגים בנייר סופג. מוסיפים את הכבדים לתערובת הניוקי, מערבבים קצת ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il