1 מרתיחים קומקום מלא במים.
2 מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא מתחיל להזהיב.
3 פורסים את הנקניקיות לטבעות (אם יש ילדים קטנים - חצאי טבעות או קוביות קטנות) ומוסיפים למחבת. ממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהנקניקיות מתחילות להשחים (אם אין סבלנות אפשר לא להגיע לשלב הזה, אבל כדאי).
ספגטי נקניקיות בסיר אחד. יעבוד עם כל פסטה | צילום:
דנה בר-אל שוורץ
4 מוסיפים רסק עגבניות, פפריקה מתוקה ופפריקה מעושנת, פלפל ומלח ומטגנים עוד 2 דקות תוך ערבוב.
5 מכניסים את הספגטי לסיר (אם הוא לא נכנס אפשר לשבור אותו לכמה חלקים), ומוסיפים מים רותחים עד שהספגטי מכוסה.
6 מכסים את הסיר, מנמיכים להבה ומבשלים כ-15 דקות. מערבבים מדי פעם. אם רואים שהספגטי כבר מבושל ועדיין יש נוזלים - פותחים את המכסה ונותנים להם להתאדות כמה דקות. אם כבר אין מים והספגטי עדיין לא רך - מוסיפים מעט מים רותחים, מערבבים וממשיכים לבשל.