אוכל
אוכל
פסטות

פסטה ברוטב שמנת ומיץ גזר

משדרגים את רוטב השמנת המוכר במיץ גזר טרי טרי, שמוסיף לפסטה מתקתקות מושלמת

|מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים| פורסם09:16
פסטה ברוטב שמנת ומיץ גזר (צילום: שחר פליישמן, מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים)
צילום: שחר פליישמן, מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים
Rating:3.928reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • ½ ק"ג פסטה קצרה, מבושלת לפי הוראות היצרן

  • 2 כוסות שמנת מתוקה
  • ½ כוס מיץ גזר טרי (מ-4 גזרים גדולים)
  • 4 שיני שום פרוסות
  • מלח ופלפל
  • קומץ עלי רוזמרין

אופן ההכנה:

1שמים במחבת גדולה ועמוקה את כל החומרים, מלבד מהפסטה. מביאים את השמנת לרתיחה ומבשלים עד שהשמנת מצטמצמת ומתקבל רוטב סמיך וכתמתם.

2מוסיפים את הפסטה ומערבבים במשך דקה–שתיים, עד שהפסטה חמה והרוטב עוטף אותה לגמרי.

3מגישים מיד עם גבינת פרמזן טובה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il