פשטידת תפוחי אדמה וגבינותמי שאוהב תפוחי אדמה, ועוד מעוכים, בטח יידע להעריך את הפשטידה הזאת: בתור הבצק שמכיל את המילוי העשיר של הגבינות, מככבת פה שכבה של תפוחי. וזה כבר נושא שיחה בארוחת הערב |
המצרכים (8 מנות):לבסיס
לתערובת הגבינות
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2 משמנים תבנית פאי נשלפת עם מעט שמן זית. 3 מניחים את תפוחי האדמה המבושלים על התבנית, ובעזרת תחתית של כוס מועכים אותם עד שהם מכסים את תחתית התבנית ואת הצדדים. אפשר להיעזר בכפות הידיים. 4 מברישים את תפוחי האדמה במעט שמן זית ומכניסים לתנור ל-15 דקות. 5 בקערה מערבבים את מרכיבי תערובת הגבינות עד לקבלת בלילה אחידה. 6 מוציאים את תחתית תפוחי האדמה מהתנור בתום האפייה ויוצקים את תערובת הגבינות מעל. מכניסים לתנור לחצי שעה נוספת. 7 לאחר שהפשטידה הצטננה מוציאים מהתבנית ומגישים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה ![]() ![]()
בתיאבון! ![]() |