פשטידת אטריות וגבינותאנחנו ממש לא בעד לחכות עם הפשטידה הזאת לשבועות, שהרי היא טובה ונהדרת 365 ימים בשנה, בבוקר, בצהריים או בערב. על כל פנים, לגמרי במקרה יצא ששבועות תכף פה, אז יאללה, אתם יודעים מה אתם צריכים לעשות |
המצרכים (4 מנות):לתבנית 20X20 ס"מ או מלבנית בינונית:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מבשלים את האטריות במים רותחים עם מעט מלח עד לריכוך. מסננים ומצננים מעט. ![]() 3 בקערה גדולה מערבבים את כל הגבינות, הביצים, השמנת ושאר המצרכים. 4 מוסיפים את האטריות המבושלות לתערובת הגבינות ומערבבים עד שהכל עטוף. 5 משמנים תבנית אפייה ומעבירים פנימה את התערובת. 6 אופים 40-50 דקות, או עד שהפשטידה זהובה ויציבה. 7 מצננים מעט, פורסים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר. ![]() ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון! ![]() |