פשטידת בטטה לפסחמי אמר שאין מה לאכול בפסח? קבלו מתכון לפשטידת בטטה נפלאה, רכה, יציבה וטעימה, שכל אחד יכול להכין. חול המועד פסח כבר נראה רגוע יותר |
המצרכים :לתבנית 22 על 33 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מכניסים את פרוסות הבטטה לקערה ומכסים במים. מחממים במיקרו 8-10 דקות, עד שהבטטה מתרככת. מסננים. 3 מערבבים בקערה את כל המרכיבים חוץ מפרוסות הבטטה. את הבטטה מוסיפים בסוף. מערבבים בעדינות ומעבירים לתבנית משומנת. 4 מפזרים מלמעלה גבינה מגוררת ואופים כ-35 דקות, עד הזהבה. 5 מחכים שתצטנן קצת וזוללים. ![]() לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון וחג שמח! ![]() |