אוכל
אוכל
ירקות וסלטים

לבבות ארטישוק על ניוקי סולת

חגיגה של טעמים ומרקמים במנה של ניוקי סולת רכים ברוטב פסטו מיוחד

|מאסטר שף| פורסם11:25
המנה של אביבה (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:4.427reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 6 לבבות ארטישוק רומנו

  • 1 ליטר חלב
  • 175 גרם סולת
  • 3 חלמונים
  • חמאה
  • פרמזן מגוררת
  • שמן זית
  • פטרוזליה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1להכנת הניוקי: מרתיחים את החלב והסולת ומבשלים על אש בינונית תוך כדי בחישה למשך 5 דקות.

2מוסיפים מלח ואת החלמונים בהדרגה אחד אחרי השני.

3משטיחים את הדייסה על נייר אפייה, מורחים בחמאה ומקררים מעט.

4חורצים 4 עיגולים ומפזרים פרמזן מעל.

5אופים בתנור בחום של 230 מעלות ל15- עד 20 דקות.

6להכנת לבבות הארטישוק: חוצים את לבבות הארטישוק לרוחבם ומטגנים במעט שמן זית במחבת פסים.

7להכנת פסטו הפטרוזליה: טוחנים את הפטרוזיליה עם 8 כפות שמן זית, ממליחים, מפלפלים ומעבירים דרך מסננת דקה.

8מניחים את הניוקי סולת ומוזגים מהפסטו מסביב. מניחים 3 חצאי לבבות ארטישוק מעל הניוקי, מפזרים מעט מלח וגבינת פרמזן ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il