
 המצרכים (4 מנות):
 אופן ההכנה:1להכנת הניוקי: מרתיחים את החלב והסולת ומבשלים על אש בינונית תוך כדי בחישה למשך 5 דקות. 2מוסיפים מלח ואת החלמונים בהדרגה אחד אחרי השני. 3משטיחים את הדייסה על נייר אפייה, מורחים בחמאה ומקררים מעט. 4חורצים 4 עיגולים ומפזרים פרמזן מעל. 5אופים בתנור בחום של 230 מעלות ל15- עד 20 דקות. 6להכנת לבבות הארטישוק: חוצים את לבבות הארטישוק לרוחבם ומטגנים במעט שמן זית במחבת פסים. 7להכנת פסטו הפטרוזליה: טוחנים את הפטרוזיליה עם 8 כפות שמן זית, ממליחים, מפלפלים ומעבירים דרך מסננת דקה. 8מניחים את הניוקי סולת ומוזגים מהפסטו מסביב. מניחים 3 חצאי לבבות ארטישוק מעל הניוקי, מפזרים מעט מלח וגבינת פרמזן ומגישים. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |