
צנימי בטטהאם גם אתם מרגישים שמרוב פחמימות ריקות אתם תכף הופכים ללחמנייה בעצמכם - זה הפתרון בשבילכם: צנימים פריכים, דקים וטעימים, שעשויים לא מלחם אלא מפרוסות בטטה דקיקות. איך הקסם הזה קורה? הנה, ממש בקלות
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
תוספות אפשריות:
אופן ההכנה:1 פורסים את הבטטה דק דק לאורכה, רצוי בעזרת מנדולינה. 2 מכניסים לטוסטר ל-2 דקות (כ-2 סבבים של הטוסטר).
צנימי בטטה | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
צנימי בטטה עם שוקולד ובננה | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב 3 מסדרים את התוספות ומגישים.
|